Skal vi lave magi?

Jeg er utrolig ærekær overfor mit arbejde og sætter stor pris på at opgaverne bliver udført og løst grafisk korrekt og til tiden.

Hvem er jeg?

Jeg har 15 års erfaring som grafiker og tilbyder profesionelle løsninger både online og offline. Jeg sætter en ære i at skabe sammenhæng i dine visuelle udtryk, og tilbyder hele paletten af grafiske opgaver – det kunne bl.a. være design af logo, brochurer, sociale medier og som samarbejdspartner på din visuelle identitet fra ide til realisering.
Jeg kan med fordel bringes i spil, hvis der ikke er opgaver nok til en fastansat grafiker, eller hvis der i perioder skal bruges ekstra grafisk hjælp.
Jeg er fleksibel og har en evne til at se på netop din forretning og dit brand udefra.
Her har jeg hjulpet virksomheder, både som inhouse grafisk designer, på reklamebureau og som selvstændig, med alt fra højtflyvende idé generering til produktion af konkrete grafiske materialer.
Min stil er ren, skandinavisk og minimalistisk. Jeg vil beskrive mig selv som lidt af en nørd, når det kommer til grafisk opsætning og typografi.

Og du som kunde kan få...

Min loyalitet

Jeg vil elsker at få din virksomhed til at blomstre. Da jeg ved at din virksomhed betyder meget for dig.

Og bare rolig, jeg er specialist i at høre hvad du siger – mellem linjerne. Jeg tuner mig ind på dig, dine drømme og dine visioner og herefter laver jeg magi.

Samarbejde

Ingen opgaver er ens, og ingen virksomheder har samme behov. Men i fællesskab kan jeg hjælpe dig med dine udfordringer og de grafiske behov du har.

Privat

Mor til 2 aktive fodbolddrenge, som gør at mine dage aldrig er kedelig. Ellers er jeg så heldig at være gift med Hans Peter. Min svaghed er Pepsi Max…

Lidt om hvem jeg er, og hvad jeg kan hjælpe mig?

0
Min alder
0
Måneders erfaring
DSC01900

Kontakt mig

Du kan kontakte mig så kan
vi måske lave magi sammen…

Hvorfor mig?

Jeg vil elske at høre fra dig, så hold dig ikke
tilbage. Kontakt mig for mere information om,
hvordan vi kan arbejde sammen.